Zakažite

7.mart 2020. Novi Sad

Individualni razgovori i tretmani Rekonektivnog isceljivanja i Isceljivanje trauma iz prošlosti vođenom meditacijom

2020-09-22T08:07:57+00:00

U subotu 7.marta, dr Goga Kostić zakazuje termine za

– individualne razgovore
– tretmane Rekonektivnog isceljivanja
– termine za Isceljivanje trauma iz prošlosti i prošlih zivota vođenom meditacijom

u Novom Sadu u terminu od 11h do 19h

 

Ako ste zainteresovani,
bitno je da se što pre prijavite, da zakazete svoj termin.

Zakazivanje se vrši na telefon 069 3007321, Olivera.

Vazno!
Rekonektivno isceljivanje se radi u najmanje tri seanse.
ukupno 120e. Jednu biste uradili u zakazanom terminu, a ostale dve kako i kada se dogovorite sa Gogom.
Razmak između dve seanse ne bi trebalo da bude veci od 7-10 dana.

 

Šta su Vremenske linije i šta dobijamo njihovim isceljivanjem, pročitajte u nastavku

Da bismo znali šta dobijamo isceljivanjem Vremenskih linija, prvo moramo da znamo KO SMO. Svi ljudi koji veruju da imaju neki problem u životu, imaju problem samo zato što ne znaju ko su. A kada znamo ko smo, onda nam polako dolaze sva znanja kako možemo svoj život da dovedemo u red.

Svi smo mi božanske duše, sa neograničeno velikom energijom i imamo apsolutnu svu moć da kreiramo sve što poželimo, pa se postavlja pitanje zašto mi tu moć ne koristimo. Za razumevanje Vremenskih linija, osvrnućemo se ponovo na Akaša zapis. Akaša zapis je magnetno polje u Univerzumu, gde je zapisano apsolutno sve što se nekada nekome dešavalo, što se sada dešava i sve što će se ikada ikome desiti.

Vremenska linija u kojoj smo sada, je sve ovo što sada proživljavamo, a to što sada proživljavamo, jeste posledica onog što nam se dešavalo u prošlosti ovog života ili u nekim drugim prethodnim životima. Ako želimo da iscelimo ovu našu Vremensku liniju, mi možemo da pretražimo našu prošlost i da iscelimo sebe u tom nekom trenutku u prošlosti. To možemo da uradimo vođenom meditacijom uz pomoć našeg terapeuta, koji zna kako da nas vodi u prošlost.

A ako znamo da smo večna bića, mi onda imamo moć da se setimo svega što je bilo, u bilo kom trenutku u prošlosti. Kada se iscelimo u tom trenutku u prošlosti, onda više nemamo tu zgusnutu, neprijatnu vibraciju, ta vibracija je isceljena i mi SADA osećamo tu novu vibraciju. Na taj način mi prebacujemo svoju svest iz ove Vremenske linije u tu novu Vremensku liniju koja oduvek postoji ali mi nismo imali potrebna znanja da je osvestimo, i mi počinjemo da živimo život u toj novoj boljoj Vremenskoj liniji.