Zakažite

Podgorica, 24. novembar – Predavanje i radionica – Kako postići balans u životu kroz razumevanje energije, misli, emocija,blizanačkih i srodnih duša i kako menjajući svoju prošlost, možemo menjati svoju budućnost

2018-11-05T12:45:23+00:00
Mesto održavanja
Podgorica, hotel Piramida
Vreme predviđeno za predavanje i radionicu je
od 11h do 18h
Predavanje:
Kako postići balans u životu kroz razumevanje energije, misli, emocija,blizanačkih i srodnih duša i kako menjajući svoju prošlost, možemo menjati svoju budućnost.
Na radionici, kroz vođenu meditaciju, možemo da iscelimo traume iz prošlosti ovog života.Osim isceljivanja prošlosti, ovu tehniku ćemo koristiti i za povezivanje sa svojim budućim vremenskim linijama, a u cilju stvaranja najbolje verzije naše budućnosti. Pored ove dve vođene meditacije, dobićete i “recept” za svakodnevni rad sa mislima i emocijama.
Za sve ostale informacije i prijavu, pozovite  +38269062629, Zoran Pavičević
Tehniku Isceljivanje vremenskih linija po Sal Rakelijevom učenju,
primenjujem već neko vreme u svom radu sa ljudima.Da bi znali šta dobijamo isceljivanjem Vremenskih linija, prvo moramo da znamo KO SMO. Svi ljudi koji veruju da imaju neki problem u životu, imaju problem samo zato što ne znaju ko su. A kada znamo ko smo, onda nam polako dolaze sva znanja kako možemo svoj život da dovedemo u red.

Svi smo mi božanske duše, sa neograničeno velikom energijom i imamo apsolutnu svu moć da kreiramo sve što poželimo, pa se postavlja pitanje zašto mi tu moć ne koristimo. Za razumevanje Vremenskih linija, osvrnućemo se ponovo na Akaša zapis. Akaša zapis je magnetno polje u Univerzumu, gde je zapisano apsolutno sve što se nekada nekome dešavalo, što se sada dešava i sve što će se ikada ikome desiti.

Vremenska linija u kojoj smo sada, je sve ovo što sada proživljavamo, a to što sada proživljavamo, jeste posledica onog što nam se dešavalo u prošlosti ovog života ili u nekim drugim prethodnim životima. Ako želimo da iscelimo ovu našu Vremensku liniju, mi možemo da pretražimo našu prošlost i da iscelimo sebe u tom nekom trenutku u prošlosti. To možemo da uradimo vođenom meditacijom uz pomoć našeg terapeuta, koji zna kako da nas vodi u prošlost.

A ako znamo da smo večna bića, mi onda imamo moć da se setimo svega što je bilo, u bilo kom trenutku u prošlosti. Kada se iscelimo u tom trenutku u prošlosti, onda više nemamo tu zgusnutu, neprijatnu vibraciju, ta vibracija je isceljena i mi SADA osećamo tu novu vibraciju. Na taj način mi prebacujemo svoju svest iz ove Vremenske linije u tu novu Vremensku liniju koja oduvek postoji ali mi nismo imali potrebna znanja da je osvestimo, i mi počinjemo da živimo život u toj novoj boljoj Vremenskoj liniji.