Da li ZP postoji, da li on „radi“, da li funkcioniše baš onako kako smo čitali o njemu..? Da li je dovoljno da mislimo pozitivno, da ponavljamo afirmacije, da vizualizujemo…?

Odgovor na pitanje da li ZP postoji i da li radi je DA. To je jedan stvaran, fizički zakon. Stvar je u tome što ga mi neprekidno primenjujemo i nama se u životu dešavaju stvari koje mi sami prizivamo i koje sami kreiramo. Tu se mnogi ljudi zbune i kažu: „Meni ne dolazi ono što ja želim, dolaze mi neke suprotne stvari.“

Zato je važno da razumemo kako funkcioniše ZP i onda možemo da vežbamo da ga primenjujemo na pravi način. Šta je to naša svesna želja a koja je to namera koja se krije iza te svesne želje.

Primer: Ako ja želim više para, praviću afirmacije i vizualizacije, uplatiću loto,…  ovde nije poenta šta ja želim nego je poenta zašto ja želim toliko para. I to pitam sebe. Onda dođu pravi odgovori. Ja želim više para da više ne brinem kako ću platiti račune,  moći ću prestanem da radim.  I tada fokus treba da ide u ovo što je sada. Sada imam neplaćene račune, ne mogu da priuštim nešto sebi ili svojoj porodici, moram da radim posao koji ne volim…onda se bavimo time. Sada sam stegnuta, u grču zbog trenutne situacije, napeta sam, brinem…

I upravo tim stanjem utičem šta će meni ZP da donese. A iza moje želje da imam puno para krije se moja namera,  da prikrijem da se brinem i da nemam para.

Mi privlačimo onim što želimo da prikrijemo. Naša namera je da prikrijemo, a ne da ostvarimo.

Kada otkrijemo koja je naša namera iza te svesne želje, onda možemo da radimo nešto sa sobom, da otkrijemo zašto imamo nameru da nešto prikrijemo, kako smo došli do toga što želimo da prikrijemo.

I tada dolazi ono znanje o unutrašnjem detetu, da razumemo da se deo uma zaglavio u najranijem detinjstvu, kada je poverovalo da samo ne može nikako da zaradi, da će biti pod velikim pritiskom, da nikako ne želi da radi onoliko koliko to rade odrasli,  da je bolje da ostane malo, nesposobno i da stalno dobija,.. I to su ta podsvesna uverenja koja mi imamo i kao zrela osoba u svojoj podsvesti. I sa tim podsvesnim uverenjima, mi kreiramo,  mi privlačimo, i nama ZP donosi upravo ono što navodno svesno ne želimo.

Namera unutrašnjeg deteta je zapravo da nas zaštiti.  Zato je veoma važno da sami otkrivamo koje su naše svesne želje, da imamo blagostanje, da smo zdravi, da imamo ljubav.. a onda kada to preispitujemo, zašto baš to želimo,  mi ćemo otkriti da se u stvari bez toga osećamo loše, bezvredni i manje voljeni. I naša namera je da to sačuvamo, jer unutrašnje dete čuva ono što mu je poznato.

Tada dolazi rad sa unutrašnjim detetom, da mu objasnimo da su ta uverenja bila u redu  dok smo bili dete, ali da smo sada odraslo biće i da nema razloga da verujemo da je bezvredno.

Isključivo kada radimo sa unutrašnjim detetom na takav način mi se oslobađamo tih podsvesnih uverenja i dolaze nam jasne misli o tome šta možemo i šta želimo. Ne da bismo prikrili nešto već nam tada  dolazi nadahnuće iz duše  I ZP nastavlja da radi po istom principu, i ono što duboko u sebi osećamo to i dobijamo, a pošto smo otkrili i istopili podsvesna negativna uverenja, tada su na snazi vrlo svesna jasna pozitivna uverenja i mi dobijamo to u životu.

Ukoliko želite da naučite kako da radite sa Unutrašnjim detetom,

prijavite se na radionicu koja će seodržati 4.12 od 16 do 19h.

Pridružite nam se na radionici 4.decembra jer će svako imati priliku da pristupi svom unutrašnjem detetu da mu pomognemo da sazri i da ga edukujemo.


 

Radionica će se održati preko ZOOM aplikacije.
04.12.2021.  od 16h do 19h
Cena radionice, za uplate iz Srbije,  je 3500 dinara.
Za uplate iz inostranstva 30 eura.
Za detaljnije instrukcije oko uplate i prijave, pozovite +381 69 3007321, Olivera
Viber/WhatsApp/SMS