Konačno smo razumeli da imamo deo  sopstvenog uma koji je nerazvijen i zaglavljen sa nezrelim, destruktivnim uverenjima o životu. Upravo taj deo uma, to naše unutrašnje dete, nam neprekidno, namerno kreira životne situacije, koje nas izluđuju.
Sve što nam se danas neprijatno dešava u životu, jeste posledica pogrešnog koncepta o životu, koji smo sami napravili kada smo bili mali. Taj koncept smo potisnuli u podsvest i zato nismo u stanju da uočimo povezanost između tog koncepta i trenutne patnje u životu.
Neko ko veruje da mu je materijalna situacija najveći problem, može biti iznenađen kada radom na sebi otkrije podsvesno uverenje da nije dovoljno voljen i zato sebe kažnjava oskudicom u materijalnom smislu.
A neko drugi možda misli da nema sreće u ljubavi i radom sa unutrašnjim detetom otkriva da mrzi roditelja zbog nedostatka pažnje – i time uporno kreira već uveliko poznati osećaj da ne dobija dovoljno pažnje.
Na radionici ću vam pokazati kako možete pogrešan koncept o životu  da osvestite i da ga iscelite i da zaista živite život kakav svesno želite.
Svesno ispravljanje pogrešnog podsvesnog koncepta za posledicu ima pokretanje svesnog primanja ljubavi od sebe i tek tada postajemo sposobni da razumemo život.
Dobićete vrlo jasan, jednostavan postupak, kojim pristupate zreloj edukaciji vašeg unutrašnjeg deteta.
Na radionici će takođe biti reči o značaju  Rekonektivnog Isceljivanja i Isceljivanja Vremenskih linija u pronalaženju destruktivnih uverenja unutrašnjeg deteta..
—————————————————————————-
Radionica će se održati preko ZOOM aplikacije.
06.11.2021.  od 16h do 19h
Cena radionice, za uplate iz Srbije,  je 3000 dinara.
Za uplate iz inostranstva 25 eura.
Za detaljnije instrukcije oko uplate i prijave, pozovite +381 69 3007321, Olivera
Viber/WhatsApp/SMS